Coronavirus

We begrijpen dat er veel vragen leven over het Coronavirus / COVID-19 en welke invloed dit heeft op uw verblijf aan boord van onze schepen. U vindt de antwoorden op uw vragen hier. Zodat u met een gerust hart aan boord kunt komen en kunt genieten van een ontspannen verblijf.

Easy Summer day

Maatregelen aan boord

Ons doel is een ontspannen verblijf aan boord voor u. Tegelijkertijd hebben we te maken met het coronavirus / Covid-19. Daarom houden we ons aan boord ook aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Met de aanpassingen die we daarvoor doorgevoerd hebben, zal u verblijf er wellicht soms wat anders uit zien. Voor onze schippers staat voorop dat u kunt genieten aan boord.
We vertrouwen er daarom op dat u tijdens uw aanwezigheid de veiligheidsmaatregelen naleeft.
 
Bekijk de maatregelen

IMG_1164

Omboeken of annuleren van de zeiltocht

Door een veranderende situatie kunnen plannen veranderen. Vaak is een kleine wijziging genoeg om uw zeiltocht toch door te kunnen laten gaan. Of: 'je kunt de wind niet veranderen, wel de stand van de zeilen'. 
   
Bekijk de informatie 
   
     

IMG-20190806-WA0002

Reisadviezen

De reisadviezen van de verschillende landen volgen elkaar snel op en veranderen bijna dagelijks. Onze schepen zeilen op de Nederlandse wateren. We hanteren dus de maatregelen van de Nederlandse overheid.
 
Bekijk reisadviezen 
   
     

Heeft u nog vragen? Neemt u dan voor meer informatie contact met ons op via