Bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer, de Friese Meren, de Waddenzee of het Markermeer: de sleutel tot succes

Bij ons aan boord waait er letterlijk een frisse wind door uw organisatie. Met zijn allen op het water creëert namelijk een golf van energie. Die ook nog eens lekker lang nadeint. Stap aan boord en profiteer ook van het effect van een bedrijfuitje zeilen met Frisian Sailing Company. De perfecte relatie- of teambuildingtrip!

Het ruime sop kiezen met uw volledige bedrijf, een groep collega’s of relaties? Dan bent u verzekerd van een waardevolle investering. Want een zakelijk uitje zeilen op de Waddenzee of IJsselmeer levert meer op dan alleen een gezellig samenzijn. Tijdens het zeilen leert u elkaar namelijk ook nog eens van een andere kant kennen. En dat geeft een frisse blik!
 
Of het nu gaat om actief meezeilen of vooral lekker ontspannen achterover leunen, Frisian Sailing Company heeft binnen haar vloot altijd een passend schip voor uw zakelijke gezelschap. Uiteenlopend van aantrekkelijke luxe tot praktische eenvoud. En welk schip u ook kiest, de Waddenzee of het IJsselmeer vormen voor iedere teambuilding een schitterend decor. Elke dag opnieuw.
 

De 4 benefits van zeilen tijdens een bedrijfsuitje

Zwarte_Valk_zeilen_3 (1)

1. Avontuur beleven inspireert uw medewerkers


U bent natuurlijk druk, druk, druk... En dan schiet plezier maken er al snel bij in. Met een standaard bedrijfsuitje gaat u echt het verschil niet maken. Hoe u dan wel creativiteit en energie terugbrengt in uw organisatie? Kies voor een onvergetelijk avontuur aan boord van een van onze prachtige schepen. De schipper zet koers richting de horizon. En eenmaal uit de haven zijn uw werknemers helemaal vrij. De zeilen strak aan de wind trekken, aan het roer staan, of optimaal genieten van het uitzicht… Gewoon even met zijn allen opladen en nieuwe energie opdoen.
  
    

   
   
 
   
   
   

  

aan-dek-1

2. Het water op verstevigt waardevolle relaties


Wat doet u om uw klanten te binden aan uw bedrijf? Bedrukt u kladblokjes met uw logo, of biedt u hen liever een onvergetelijke ervaring? Precies, dat laatste natuurlijk. Een dag zeilen biedt een mooie mix tussen actief bezig zijn en ontspanning. Afhankelijk van de weersomstandigheden genieten uw relaties aan dek of in de sfeervolle salon van de unieke omgeving én van elkaar. In de tijd die u samen aan boord doorbrengt ontstaan interessante gesprekken en plannen. En dan is het toch fijn dat uw relaties in de toekomst ook aan u denken!

  
  
   
    
  
    
    
  
   

Banjaard-27

3. Samen zeilen creŽert een hecht team


Uw team werkt dagelijks hard aan diverse uitdagingen. Maar u heeft het idee dat het samenwerken nóg beter kan of zelfs vlotter, efficiënter of gewoon met meer plezier? Ziet u uw team ook graag als een geoliede machine? Dan is het goed dat uw team ook buiten het bedrijf ervaart waar het toe in staat is. Zoals een zeilschip probleemloos door de golven sturen. De bemanning van onze vloot is in staat om samen met u het beste uit hun schip én uw mensen te halen. Zeilen vraagt kracht, inzicht, lef en energie. Dus stilzitten is er in dit geval niet bij. Optimaal profiteren van de wind laat zien - en voelen! - wat u met goede samenwerking kunt bereiken. En dat schept een sterke band, die ook terug aan wal in tact blijft.

  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
 

overleg-onder-dek

4. Zeilen geeft uw organisatie of project een boost


Uw medewerkers echt inspireren? Benut dan een van onze schepen als ‘kantoor op locatie’. Want waar vergadert het beter dan in de gezonde buitenlucht? En wees eerlijk, elke presentatie maakt méér indruk in de sfeervolle salon van een traditioneel zeilschip. Tussen de sessies door biedt het dek bij elk type weer een ontspannen afwisseling. Meehelpen om de zeilen te hijsen, of gewoon wat vitamine D opdoen. Een dag uw dagelijkse werk uitvoeren aan boord van een karakteristiek schip staat ongetwijfeld garant voor een hoop nieuwe ideeën.


 

Blank 1400 x 200 geel

Een teamuitje zeilen met talloze mogelijkheden: uw doel bepaalt onze koers


Vertellen dat bij de Frisian Sailing Company bijna alles mogelijk is, daar schiet u niet echt iets mee op. Daarom vragen wij liever aan u: wat is uw doel en wat wilt u bereiken? Dan bepalen we aan de hand van uw wensen onze koers. De invulling van uw dag, meerdere dagen of een weekend aan boord is volledig op maat in te richten. Hieronder vindt u enkele van de vele mogelijkheden tijdens een bedrijfsuitje op het water:

 

teambuliding

Zeilen is al een teamuitje op zich

Het lijkt misschien een open deur, maar actief zeilen op een schip is voor gezelschappen een activiteit op zich waar u gerust de hele dag mee kunt vullen. Tijdens een zeiltocht is het water uw partner en de wind uw vriend. Het schip dat onder leiding van deskundige bemanning slim gebruik maakt van de elementen, zorgt dat u simpelweg samen kunt genieten. Met de handen in de zakken, of door actief mee te doen. En wie weet zelfs aan het roer te staan!

  
  
  
  

 

Sloten 1(JZ)

Stedentrips tijdens een personeelsuitje zeilen

Natuurlijk gaat u het water op. Toch biedt het IJsselmeer meer opties dan alleen zeilen. Leg bijvoorbeeld eens aan in een van de vele havenstadjes die de voormalige Zuiderzee rijk is. Bent u al eens eerder in het Noord-Hollandse Enkhuizen, Marken of Medemblik geweest? Of het Friese Stavoren, Lemmer, Makkum? Maak een stadswandeling, eventueel aangevuld met een bezoek aan een plaatselijk museum of lekker restaurant. Liever sportief of recreatief bezig? Op veel plekken aan wal hebben we goede contacten met aanbieders van leuke activiteiten. Uiteenlopend van een uitgestippelde fiets- of solextocht tot aan een spannende escaperoom of levend monopolyspel.


  
  
  

zeilen

Teambuilding op en rond het water

Samen met collega’s een machtig zeilschip de baas zijn, dat geeft een goed gevoel! Onze schippers en crew gaan graag samen met uw medewerkers aan de slag om hen de fijne kneepjes - of juist krachtige handelingen - van het zeilen te leren. Vaak genoeg zijn onervaren zeilers verbaasd over hun verborgen kwaliteiten. En al snel ontdekt iedereen dat samenwerken aan boord een must is om het beste resultaat te halen. Natuurlijk zijn aanvullend andere inspirerende manieren van teambuilding door ons op het schip of aan wal te organiseren. Zoals bijvoorbeeld uitdagende spelvormen of een interessante spreker.  
  

Terschelling

De Waddeneilanden bezoeken

Vanuit de vertrekhaven Harlingen is het mogelijk om op 1 dag de unieke Waddeneilanden Terschelling of Vlieland te bezoeken. Bent u langer onderweg, dan zijn ook Texel, Ameland of zelfs Schiermonnikoog een bezoek waard. En het mooie is, u vaart een unieke koers, op uw eigen tempo. Dat betekent niet vastzitten aan de dienstregeling van een veerboot en gewoon even langer kunnen blijven als het ergens leuk is! Bovendien bieden de Waddeneilanden vele sportieve activiteiten, die een meerdaagse trip tot een verrijkende ervaring maken. Wat dacht u van blokarten, powerkiten, strandrijden of coastraften? Precies, lekker veel actie!


   
 
  
  

droogvallen

Droogvallen op het Wad: een origineel bedrijfsuitje

Kiest u voor een zeiltocht op het wad, met tenminste één aanvullende overnachting? Dan is - afhankelijk van het tij - droogvallen op het wad een wel heel bijzondere optie voor een origineel bedrijfsuitje. Met de platte buik van het schip op de grond, springt u gewoon overboord en wandelt u verder over de droge zeebodem! Dat onze Waddenzee niet voor niets uitgeroepen is tot Werelderfgoed begrijpt u met uw blote voeten in het zand al snel. U staat midden in een unieke omgeving die barst van het leven. Met een beetje geluk spot u zelfs een paar zeehonden!


 

Blank 1400 x 200 geel

Eten en drinken, een kwestie van gemak of teamwork

36695031052_ccae4f4ddc_o

U bepaalt zelf welke rol eten en drinken speelt tijdens uw zeiltrip. Ieder schip beschikt over een goed ingerichte keuken aan boord. Daar tovert u in een mum van tijd verschillende warme of koude gerechten uit, zeker als uw gezelschap daarbij zelf een handje helpt. Er is voldoende opslag en koeling voor een flinke voorraad boodschappen. Die wij eventueel vooraf voor u kunnen doen, zodat de koelkast bij aankomst gevuld is.

Bent u niet zo’n keukenprins(es) en laat u zich liever verwennen? Dan zorgen wij voor een kok aan boord. Afhankelijk van uw wensen bereidt deze smakelijke maaltijden op basis van half- of volpension. Rekening houdend met eventuele dieetwensen, voorkeuren of allergieën. Zodat genieten van lekker eten het enige is wat u en uw gasten aan boord hoeven doen.

Zoekt u een eetgelegenheid aan wal, maar heeft u geen idee welk restaurant past bij uw budget of gezelschap, dan helpen we u graag bij het maken van een keuze.

Blank 1400 x 200 geel

Zeilen met Frisian Sailing Company tijdens uw teamuitje

vloot-video

Onze vloot telt 22 schepen die graag samen met u de Friese meren, het IJsselmeer of de Waddenzee verkennen. Elk met een eigen karakter, een smaakmakende schipper, deskundige bemanning en uiteenlopende faciliteiten aan boord. Zo hebben we kleinere, knusse schepen geschikt voor groepen vanaf 12 personen. De grotere, stoere jongens kunnen tot wel 70 daggasten ontvangen.

Op de schepen die zich sieren door eenvoud ontstaat al snel een intieme en vertrouwde sfeer. Wanneer u de golven liever trotseert in een minder bescheiden setting dan kunt u kiezen uit meer of zelfs extra veel comfort. Natuurlijk bepaalt de grootte en de samenstelling van uw gezelschap, welk schip aan uw wensen voldoet. Daarin speelt ook de vertrekhaven en de duur van uw zakelijke trip een rol.

Voor enkel daggasten raden we u wellicht een ander schip aan, dan wanneer u ook wilt overnachten. Het aantal slaapplekken aan boord is variabel, evenals de samenstelling en het comfort van de slaapvertrekken. Denk aan eenvoudige, maar gezellige meerpersoons hutten voorzien van stapelbedden of juist luxe tweepersoons verblijven met heerlijke boxspringbedden en privé sanitair.
  
  
  
  
  

button-vloot

U begrijpt, er zijn nogal wat factoren die de doorslag geven voor een bepaald type schip. En wij begrijpen best dat het daarom voor u lastig kiezen is. Precies om die reden helpen we u graag. Zodat het doel dat u voor ogen hebt, ook echt bereikt wordt. Met de juiste ingrediënten, creëren we samen een onvergetelijke belevenis!

 

Blank 1400 x 200 geel
Banjaard-29

Dit is wat een bedrijfsuitje zeilen kost

Uiteraard speelt de prijs ook een rol bij uw bedrijfsuitje. De basisprijs van ieder schip is inclusief schipper, een bemanningslid en havengeld. De overige kosten zijn afhankelijk van de omvang van uw gezelschap, de duur van uw zeiltocht en eventuele aanvullende wensen. Zoals we uw trip op maat kunnen inrichten, zo is het kostenplaatje even goed maatwerk. Toch wilt u natuurlijk op voorhand weten of uw plannen ook passen binnen uw budget. Want niets is immers zo vervelend, als verrassingen achteraf. 

Dit zijn de variabele kosten waar u rekening mee moet houden in uw begroting:

  • schoonmaak (hoogte varieert per schip)
  • eten en drinken (er is eventueel de mogelijkheid om boodschappenservice te benutten)
  • catering (kok aan boord)
  • bedlinnen, in geval van overnachting (opties en hoogte varieert per schip)
  • aanvullende uitjes en activiteiten

Ook toe aan een frisse wind door uw haar ťn organisatie?

Dan wilt u natuurlijk weten wat zo’n een verfrissend bedrijfsuitje u kost. Dat zetten we graag voor u op een rijtje.

Ontvang vrijblijvend een voorstel
Geen zorgen, u ontvangt een vrijblijvende aanbieding. Dus u zit nog nergens aan vast. Ok... behalve misschien aan een gaaf idee, dat u niet meer loslaat ;-)
 

Deel:

Blank 1400 x 200 geel

Deze tevreden klanten gingen u voor:

Bedrijven-nederlands