Maatregelen aan boord

Laatste update: 16 februari 2022

Aan boord worden diverse maatregelen genomen om onze gasten en de bemanning te beschermen. Per schip zullen de maatregelen op details verschillen. De geldende maatregelen zijn afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Als deze richtlijnen soepeler of strenger worden, zullen aan boord ook de maatregelen aangepast worden.

Algemene maatregelen

  • Regelmatig handen wassen met zeep
  • Hoesten en niezen in de elleboog, gebruik papieren zakdoekjes
  • Geef elkaar de ruimte

Voelt u zich grieperig of verkouden dan vragen we u de door de overheid afgekondigde periode thuis te blijven, zodat we de gezondheid van de andere gasten aan boord en onze bemanningen kunnen waarborgen.

Hygiene aan boord

De schepen worden tussen de verschillende tochten extra goed schoonmaakt. De bemanning draagt hierbij handschoenen. De verschillende ruimtes worden goed gelucht, en oppervlakten en contactpunten zoals deurklinken en lichtknopjes worden gedesinfecteerd.

Tijdens uw verblijf aan boord bent u zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse reiniging onder dek.

Aantal deelnemers aan boord

Voor uw verblijf aan boord vanaf 25 februari 2022 gelden geen beperkingen. U kunt het schip voor de maximale capaciteit gebruiken en er hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.<-- terug naar Coronavirus