Sail Amsterdam 2025

Foto avond

Tijdens Sail Amsterdam 2025 zijn er aan boord van de tallships en traditionele zeilschepen van Frisian Sailing Company uitsluitend de officiële arrangementen van de Stichting Sail Amsterdam beschikbaar. Alle schepen waarop deze arrangementen door Frisian Sailing Company worden aangeboden, zijn door Sail geaccrediteerd en volgen het officiële programma van Sail Amsterdam.

De arrangementen worden aangeboden in twee verschillende categorieën: Classic en Klein Luxe. De Classic arrangementen zijn vijf uur durende programma's aan boord van de luxe traditionele en traditionele zeilschepen. De Kleine Luxe arrangementen zijn kortere tochten op de kleinere schepen, waarbij u culinair en cultureel wordt verwend. Een vaartocht van ruim twee uur op het geboekte schip is hierbij natuurlijk inbegrepen.

Classic arrangementen

In de categorie Classic arrangementen zijn volgende tochten beschikbaar:

Sail In parade - 20-8 (08:00 - 15:30) 
Op woensdagochtend worden uw gasten ontvangen in de sfeervolle SAIL Village, waar tijdens het inschepen de aftrap voor 's werelds grootste nautische evenement wordt gegeven. Aan boord wordt u ontvangen met een uitgebreide selectie aan culinaire verwennerijen - en natuurlijk een heerlijk kopje verse koffie of thee. Overdag vaart u mee met de beroemde Sail In parade, samen met honderden tallships, traditionele schepen en andere bootjes. Terwijl de duizenden toeschouwers de hele armada langzaam naar de IJhaven zien trekken, wordt u aan boord culinair in de watten gelegd.

Middagtocht - 21, 22 & 23-8 (12:00 - 17:00) 
Rond het middaguur worden uw gasten verwelkomd bij het schip en aan boord gastvrij verwelkomd. De vier uur durende vaartocht brengt u naar de IJhaven waar de internationale Tall Ships liggen. Onderweg kunt u genieten van het uitzicht op Amsterdam en op de verschillende activiteiten op het water en de kade. Onderweg proeft u niet alleen de legendarische sfeer van Sail Amsterdam 2020, maar ook het door de topkoks van Sail ontwikkelde lunchbuffet van internationale streekgerechten.

Avondtocht - 20, 21, 22 & 23-8 (19:00 - 00:00) 
Wanneer uw gasten bij het invallen van de avond verzameld zijn, wordt uw groep aan boord van het prachtige authentieke schip van uw keuze hartelijk ontvangen door de enthousiaste crew. Onderweg naar de IJhaven, waar de verschillende imposante Tall Ships liggen afgemeerd, heeft u tijdens de vier uur durende vaartocht een prachtig uitzicht op Amsterdam. De avond wordt spectaculair afgesloten met een water- en vuurwerkshow waarin ook uw schip een onderdeel zal vormen. Welke rol voor uw schip is weggelegd houden wij nog even geheim...

Sail Out parade - 24-8 (13:00 - 19:00 uur)  
SAIL Village. Daarna wordt u naar uw schip begeleid. De crew heet u van harte welkom aan boord. Na het welkomstpraa
Rond 13:00 uur verzamelen uw gasten zich in de tje worden de lijnen losgegooid en begeleid het schip de vertrekkende Tall Ships vanuit de IJhaven door het Noordzeekanaal. Aan boord wordt u verwend met hapjes en drankjes. Om 19:00 uur bent u weer terug bij de SAIl Village, waar de bemanning afscheid neemt van de gasten. 

De prijzen van de arrangementen zijn afhankelijk van het gekozen scheepstype en zijn exclusief BTW.

Schepen die het Classic arrangement varen:

  • Alida
  • Dageraad
  • Elizabeth
  • Sterrenwind
  • Vliegende Hollander
  • Zwarte Valk
Blank 1400 x 200 geel

Kleine Luxe arrangementen

Sail schepen

De schepen met een capaciteit van maximaal 25 gasten varen een zgn. Klein Luxe arrangement, met naast de prachtige zeiltocht ook culinaire en culturele verwennerij. Volgende tochten zijn beschikbaar:

Sail In parade - 20-8 (08:00 - 15:30) 
Op woensdagochtend worden uw gasten ontvangen in de sfeervolle SAIL Village, waar tijdens het inschepen de aftrap voor 's werelds grootste nautische evenement wordt gegeven. Aan boord wordt u ontvangen met een uitgebreide selectie aan culinaire verwennerijen - en natuurlijk een heerlijk kopje verse koffie of thee. Overdag vaart u mee met de beroemde Sail In parade, samen met honderden tallships, traditionele schepen en andere bootjes. Terwijl de duizenden toeschouwers de hele armada langzaam naar de IJhaven zien trekken, wordt u aan boord culinair in de watten gelegd.

Lunch Cruise - 21, 22 & 23-8 (11:00 - 15:00) 
Uw gasten worden ontvangen in de speciaal voor Sail ontworpen en gebouwde havenlocatie. De trendy Sail Village beschikt over een prachtig paviljoen, vanwaar u een eersterangs uitzicht op alle activiteit in de haven heeft. Na de ontvangst in de Sail Village wordt u naar het schip begeleid. Aan boord van uw traditionele zeilschip beleeft u een 2,5 uur durende tocht langs de imposante Tall Ships in de IJhaven. Ook aan boord wordt u natuurlijk voorzien van uitstekende hapjes en drankjes.

Borreltocht - 21, 22 & 23-8 (15:30 - 19:00) 
Uw gasten worden ontvangen in de speciaal voor Sail ontworpen en gebouwde havenlocatie. Het trendy Sail Village beschikt over een prachtig paviljoen, vanwaar u een eersterangs uitzicht op alle activiteit in de haven heeft. U wordt naar uw zeilschip begeleidt waarna u onder genot van een hapje en een drankje de 2,5 uur durende vaartocht langs de vele internationale Tall Ships in de IJhaven beleeft.

Sunset Cruise - 20, 21, 22 & 23-8 (19:30 - 23:30) 
Uw gasten worden ontvangen in de speciaal voor Sail ontworpen en gebouwde havenlocatie. Het trendy Sail Village beschikt over een prachtig paviljoen, vanwaar u een eersterangs uitzicht op alle activiteit in de haven heeft. Na de ontvangst in de Sail Village wordt u aan boord van uw traditionele zeilschip door de crew verwelkomd en wordt er koers gezet naar de Tall Ships in de IJhaven. Onderweg kunt u onder het genot van verschillende versnaperingen en drankjes genieten van het uitzicht over Amsterdam en de IJhaven. De tocht zal worden afgesloten met een spectaculaire water- en vuurwerkshow.

De prijzen van de arrangementen zijn afhankelijk van het gekozen scheepstype en zijn exclusief BTW.

Schepen die de Kleine Luxe arrangementen varen:

  • De Onderneming
Blank 1400 x 200 geel

Aanvragen

Heeft u interesse in het maken van een vaartocht tijdens Sail Amsterdam 2025 op één van de prachtige schepen van Frisian Sailing Company? Via het onderstaande formulier kunt u voor een of meerdere tochten een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een passend voorstel sturen. Natuurlijk staan wij u ook graag persoonlijk te woord voor aanvragen, of vragen over de arrangementen of onze schepen.

Alle schepen die via Frisian Sailing Company worden aangeboden zijn officieel door Sail geaccrediteerd. Via Frisian Sailing Company worden uitsluitend de officiële arrangementen van Sail aangeboden tegen de prijzen en voorwaarden die door Sail zijn vastgesteld. Dit houdt onder andere in dat het alleen mogelijk is voor een tocht het gehele schip inclusief het volledige arrangement af te nemen.

Uw wensen:

Uw gegevens

Lees hier hoe zorgvuldig wij met uw gegevens omgaan