Over Frisian Sailing Company

Bij Frisian Sailing Company te Lemmer boekt u avontuurlijke en actieve zeilreizen op de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese Meren op diverse authentieke zeilschepen.

Sinds 1985 is Frisian Sailing Company gespecialiseerd in het verhuren van schepen van de Bruine vloot voor tal van zeiltochten. Tegenwoordig zijn er zoveel charterschepen, dat wij u graag persoonlijk verder helpen in het maken van uw keuze. Onze vloot bestaat uit een brede selectie van verschillende traditionele zeilschepen met elk enthousiaste eigenaren en schippers met liefde voor hun vak. Daarnaast kennen wij de volledige markt als geen ander, dus wanneer er binnen onze eigen vloot niets beschikbaar is kunnen wij u alsnog een voor u passend schip aanbieden.

Ons unieke erfgoed, gecombineerd met hoogopgeleide bemanningen en een gevarieerde vloot van uitstekend onderhouden traditionele zeilschepen, stellen ons in staat om u onvergetelijke, op de natuur gebaseerde ervaringen aan te bieden en u kennis te laten maken met de mooiste plekken van Nederland!

Naar onze vloot
 

Uw voordelen bij Frisian Sailing Company: 

  • Kennis en ervaring sinds 1985
  • Persoonlijk advies vanaf uw aanvraag tot en met uw verblijf aan boord
  • Kwalitatief hoogwaardige schepen
  • Ervaren schippers
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Flexibele betalingvoorwaarden
  • Duurzame manier van reizen

Uw persoonlijke adviseur

Monique Fennema

  
Monique Fennema

'Zoveel mensen, zoveel wensen. Voor mij is de uitdaging het passende schip bij uw wensen te vinden. Het gaat namelijk niet alleen om het aantal personen, maar de aard van de zeiltocht en uw persoonlijke wensen tijdens uw verblijf aan boord zijn minstens net zo belangrijk.
Of het nu gaat om een dagtochtje of weekendje weg met uw bedrijf of familie, een werkweek met school of een zeilvakantie met de vereniging, ik adviseer u persoonlijk.'
Bedrijfsgegevens

Frisian Sailing Company BV
Emmakade 8
8531 DT Lemmer

Tel: +31 (0) 514 566000
Fax: +31 (0) 514 565323
Mail:

Rabobank NL68 RABO 0124 7636 26
KvK 01080452
BTW NL 806970315B01