<< Terug

Gepubliceerd op 9 december 2016
Zeilcruise-trends 2017

Ons programma zeilcruises ontwikkelt zich voortdurend en dus zijn er trends te ontdekken. Voor het komende seizoen hebben wij een aantal opmerkelijke trends ontdekt. Bent u op zoek naar iets bijzonders, of heeft u behoefte aan inspiratie voor uw zeilcruise? Lees snel verder en ontdek het laatste nieuws.

Trend 1: Oostzeereizen terug van weggeweest

Hoewel onze schepen al decennia op de Oostzee varen, merken we dat het concept van een goed verzorgde zeilcruise uitstekend past bij heeft Oostzeegebied. De Deense Zuidzee met haar helderblauwe water en vele interessante haventjes en eilandjes leent zich bij uitstek voor een heerlijk ontspannen ontdekkingsreis. Als klap op de vuurpijl bieden we in 2017 maar liefst 4 reizen die starten of eindigen in Kopenhagen!

Trend 2: Fietsen in Nederland

Op de Elizabeth, ’t Wapen fan Fryslân en de Mare fan Frysân bieden we in 2017, in samenwerking met een gespecialiseerd touroperator, tientallen Sail & Bike reizen – zeilcruises waarbij uw fiets mee gaat aan boord en u in een week al zeilen en fietsend een prachtige route aflegt. Onderweg is er ruimschoots de gelegenheid om de toerist uit te hangen, de lokale gastronomie uit te proberen, of Pokémon te vangen.

Trend 3: Groot aanbod & diversiteit

Wie zich regelmatig op onze site aan de zeilcruises vergaapt, zal het al zijn opgevallen: ons aanbod is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Dat is voor u goed nieuws, er is veel te kiezen. Veel verschillende data, veel verschillende vaargebieden, veel verschillende thema’s. Ruime keuze tussen luxe zeilcruises en instapcruises. Wij weten dus vrijwel zeker dat wij voor u de perfecte zeilcruise in ons programma hebben!