<< Terug

Gepubliceerd op 29 mei 2017
Een weekend zeilen met mijn vriendengroep: is dat wel leuk?

Ja. Natuurlijk is dat leuk! Sterker nog, het is het leukste vriendenweekend dat er bestaat! We leggen het nog even kort uit:

Zo’n traditioneel zeilschip beschikt over eigenlijk alles wat jullie nodig kunnen hebben: een grote, gezellige salon, comfortabele bedden, natuurlijk douches en toiletten, een compleet ingerichte keuken en vaak zelfs een bar met biertap. Vooraf bestellen jullie de boodschappen online, of regelen wij volledige catering incl. kok voor jullie (dat kost minder dan je denkt!). Daarmee heb je eigenlijk de basis al helemaal geregeld.

Nu zijn er 2 mogelijkheden: jullie houden van zeilen, of jullie houden niet van zeilen.

Wanneer jullie van zeilen houden, kunnen jullie samen met de crew flink zeilen en worden jullie uitgedaagd zelf te navigeren en zo snel mogelijk te manoeuvreren. Er zijn altijd wel andere schepen uit te dagen voor een wedstrijdje, zodat jullie je “skills” even kunnen tonen.

Wanneer jullie niet van zeilen houden, houden we het zeilende gedeelte gewoon beperkt. Er is dan voldoende gelegenheid om samen andere activiteiten te ondernemen. Vissen, voetballen, fietsen, vogel-spotten, op een terrasje zitten, een museumbezoek, zeemeermin-zwemmen, suppen of surfen, whisky-proeverij – niets is te gek. Wij helpen jullie natuurlijk graag bij het organiseren hiervan, zodat jullie weekend helemaal bol staat van leuke en verrassende dingen die jullie samen kunnen doen.

Niet overtuigd? Probeer het eens uit en oordeel zelf, jullie zullen nooit meer wat anders willen!