<< Terug

Gepubliceerd op 1 mei 2017
5 redenen om met je bedrijf een traditioneel zeilschip te huren

Met je bedrijf, op een traditioneel zeilschip, is dat wel zo’n goed idee? Wij vinden van wel en hebben 5 redenen voor jou op een rijtje gezet.

1. Het is leuk voor iedereen

Zoek maar eens een activiteit die voor iedereen leuk is – dat is best moeilijk. Het leuke van een traditioneel zeilschip is dat zelfs mensen die zeilen niet leuk vinden (we kunnen het ons bijna niet voorstellen) een geweldige dag hebben! De schepen zijn namelijk groot en stabiel en wie niet actief wil meezeilen kan heerlijk aan dek in de zon van het uitzicht genieten. Bovendien kunnen wij helpen met het organiseren van een gevarieerd randprogramma!

2. Zeilen is heel goed te combineren met een vergadering

2 in 1, dat is makkelijk! Niet alleen een praktische en inspirerende locatie voor jullie vergadering, maar ook na afloop samen een frisse neus halen en een stuk actief zeilen. Het is zelfs mogelijk om eerst naar een rustige vergaderplek te zeilen en dan pas te vergaderen – om zo met een energieke mindset aan de vergadering te beginnen! Dit alles aangevuld met een heerlijke lunch en eventueel een afsluitende barbecue maakt het vergaderen op een traditioneel zeilschip misschien wel tot het leukste en meest efficiënte vergaderarrangement dat er bestaat.

3. Een ‘Sailing Seminar’ is veel effectiever

Kennis van je teams bijspijkeren doormiddel van een training, workshop, of seminar terwijl zij zich in hun werkomgeving bevinden, is doorgaans bijzonder onproductief. Overal ligt afleiding op de loer en al snel doet de helft van de groep quasi-belangrijke dingen in plaats van die hoognodige training! Een traditioneel zeilschip is juist hiervoor bijzonder geschikt: een locatie voor privégebruik, die in principe overal kan aanleggen; alle voorzieningen onder 1 dak, ook als er overnacht moet worden; en voor de hoognodige actieve afwisseling kan er natuurlijk gezamenlijk stevig gezeild worden.

4. Bedrijfsuitje wordt company event

Wie een bedrijfsuitje op een traditioneel zeilschip organiseert mag dit al snel met recht een company event noemen. Ga maar na: er is een spannende gezamenlijke activiteit, jullie eten met z’n allen de heerlijkste dingen – gewoon in jullie privéaccommodatie, een randprogramma met een excursie, fietstocht, of buitensport-activiteit en natuurlijk comfortabel overnachten op de mooiste plekjes van Nederland. Met zo’n compleet programma mag jullie bedrijfsuitje met recht een company event genoemd worden!

5. Bereikbaar voor iedereen

Niet alleen omdat Nederland helemaal niet zo groot is en onze schepen dus voor iedereen goed te bereiken zijn - bovendien kunnen onze schepen (als hun planning het toelaat) voor u eenvoudig vanuit een andere haven varen. Zakelijk zeilen op een traditioneel zeilschip is vooral bereikbaar, omdat onze prijzen zo vriendelijk zijn en wij u ook nog eens helpen bij de organisatie. Zo heeft iedereen zonder gedoe een unieke, inspirerende en bijzondere setting.

Meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u alles wat u wilt weten over uw zakelijke zeiltocht.