<< Terug

Gepubliceerd op 13 december 2018
Terugblik op 2018

We kunnen van alles zeggen over het afgelopen seizoen, maar niet we geen zonnig weer hebben gehad! Qua zonuren was de zomer van 2018 echt een topzomer! De wind daarentegen liet zo af en toe wel te wensen over, en dat is natuurlijk jammer voor de fanatieke zeilers. Uiteindelijk moet je het van de wind toch hebben op een zeilschip. Dat betekende voor de groepen die afgelopen zomer aan boord waren veel dobberen, zwemmen en luieren aan dek. Een voordeel heeft het ook: onze gasten gaan goed uitgerust de winter in!

Vele gasten hebben we ook kunnen verwelkomen tijdens de Sail & Bike tochten aan boord van de Mare fan Fryslân, ‘t Wapen fan Fryslân, de Leafde fan Fryslân en de Elizabeth. Deze schepen voeren hun route over het IJsselmeer en de Waddenzee terwijl de gasten op de fiets hun weg door het Hollandse landschap vonden en uiteindelijk weer bij het schip uitkwamen.
Eveneens hebben vele gasten genoten aan boord van de Flying Dutchman tijdens de prachtige tochten door de Schotse wateren. En op de Pegasus, die voornamelijk op de Oostzee onderweg was.

En terwijl de laatste gasten van dit jaar nog aan boord verblijven of zelfs nog aan boord komen, bereiden onze schippers zich al weer voor op seizoen 2019. Zodat ze u in het voorjaar weer aan boord kunnen begroeten en samen met u de magische momenten kunnen creëren.