<< Terug

Gepubliceerd op 14 december 2018
Sail & Bike 2019 op de Elizabeth

Tijdens een Sail & Bike tocht op de Mare fan Fryslân, ‘t Wapen fan Fryslân, de Leafde fan Fryslân en de Elizabeth ontdekt u de mooiste plekjes van Nederland. Al fietsend bezoekt u beroemde steden zoals Enkhuizen, Hoorn en Makkum en de Waddeneilanden Texel en Terschelling.

De Elizabeth heeft vanaf seizoen 2019 echter een aangepaste route. Het schip vaart vanaf juni een route over het IJsselmeer naar o.a. Vollenhove en Zwartsluis. Vanaf Vollenhove fietsen de gasten een tocht door het prachtige nationale park Weerribben-Wieden in de Kop van Overijssel naar Zwartsluis. Dit moerasgebied is een oase van rust en ruimte. De fietstocht leidt u midden door het natuurgebied langs de Kalenberger Gracht door dorpen zoals Blokzijl, Kalenberg, Muggenbeet en Sint Jansklooster.

Buiten dat u dit unieke gebied bezoekt, komt u aan boord van de Elizabeth ook aan u trekken als het om zeilen gaat. Schipper Alwin maakt er een sport van zoveel mogelijk mijlen onder zeil af te leggen. En last but not least: als gastheer in hart en nieren verwent hij zijn gasten graag met heerlijke maaltijden en ‘s avonds een gezellig drankje aan de bar!
Boek snel uw Sail & Bike tocht en maak kennis met de gastvrije bemanning en de mooiste plekken van Nederland!

Voor het boeken van een Sail & Bike reis hoeft u geen groep bij elkaar te hebben, u kunt ook alleen of met z’n tweeën deelnemen. U verblijft in een luxe hut met douche en toilet en alle reizen zijn volledig verzorgd. Dat is pas echt vakantie op het water!

Een impressie van een Sail & Bike tocht op de Elizabeth vindt u hier