Tweedaagse all-inclusive teambuilding

Wie zei dat een teambuilding afzien moet zijn? Communicatie en samenwerking komen volop aan bod, terwijl u in een informele sfeer uw collega's goed leert kennen. Beleef in alle comfort de ontspanning van een verblijf op en aan het water op een luxe traditioneel zeilschip. Een tweedaags arrangement vol van actieve ontspanning met een hotelwaardige accommodatie aan boord van het imposante zeilschip. Tijdens deze twee dagen wordt uw groep ondergebracht in de 5-sterrenaccommodatie aan boord van deze luxe twee- of driemaster, wordt door de kok van uitstekende maaltijden voorzien, kunt u naar wens actief deelnemen aan het zeilen of ontspannen op het zonnedek.

2daagse luxe collage mare

Details

De tweedaagse tocht begint standaard om 10:00 in de thuishaven van het gekozen schip, waar na een gezellige ontvangst koers wordt gezet naar een van de vele Zuiderzeestadjes die Nederland rijk is. De bestemming wordt in overleg met de schipper bepaald, maar is natuurlijk afhankelijk van de weer- en windomstandigheden. Tijdens het varen krijgt iedereen volop de gelegenheid om aan het zeilen deel te nemen. Samenwerking en communicatie zijn hierbij belangrijk!

Na een dagje zeilen en ontspannen kan er in de haven worden genoten van een heerlijk diner in de fraaie salon. In de haven - en bij rustig weer ook onderweg - kan er op 't Wapen fan Fryslân en de Mare fan Fryslân van de jacuzzi aan dek gebruik worden gemaakt. De prachtige bar en het mooie zonnedek zijn op alle schepen uitermate geschikt voor een afzakkertje en een lange, gezellige avond.

De volgende ochtend wordt na een heerlijk ontbijt de terugreis weer ingezet en kunnen de gasten onderweg van uitstekende hapjes genieten. Om 17:00 kunt u weer uitchecken.

Schepen

Dit arrangement is op de onderstaande schepen beschikbaar. Via de onderstaande links zijn de prijzen en voorwaarden te vinden. Wij helpen u natuurlijk ook graag persoonlijk verder, neem daarvoor contact met ons op.

Elizabeth zeilen 10

Schip: Elizabeth
Luxe: *****
Thuishaven: Lemmer
Personen: 18 - 34
Prijs vanaf: €280,00 pp
Meer informatie ->

Wapen fan Fryslân L

Schip: 't Wapen fan Fryslân
Luxe: *****
Thuishaven: Enkhuizen
Personen: 18 - 36
Prijs vanaf: €295,00 pp
Meer informatie ->

Mare fan Fryslân zeilen

Schip: Mare fan Fryslân
Luxe: *****
Thuishaven: In overleg
Personen: 18 - 41
Prijs vanaf: €297,00
Meer informatie ->