<< Terug

Gepubliceerd op 19 december 2017
Vooruitblik op 2018

Veel nieuwe zeilcruises, alweer een nieuw schip in onze vloot, en een jaar vol cultuur in Friesland. Lees snel wat 2018 u kan brengen.

In 2018 verwelkomen we de luxurieuze Leafde fan Fryslân in de vloot. Deze indrukwekkende driemast barkentijn wordt van mei tot september ingezet voor de Sail & Bike tochten, die u vanzelfsprekend via ons kunt boeken. Het schip, met zijn 12 luxe hutten met eigen douche en toilet, is daarnaast uitermate geschikt voor teambuildingactiviteiten, bedrijfspresentaties, incentives en familieweekenden. Laat u aan boord verwennen met uitstekende maaltijden en geniet van een drankje in de gezellige bar!

Voor seizoen 2018 kunnen we u als gast weer een omvangrijk programma aan zeilcruises en meezeiltochten bieden. Natuurlijk de populaire Sail & Bike tochten, waar u zowel op de fiets als op het water geniet van het veelzijdige Nederlandse landschap. Vanaf komend seizoen kunnen we u deze cruises op vier verschillende schepen aanbieden en in twee verschillende vaargebieden.
Maar ook in Schotland en op de Oostzee hebben we de nodige interessante reizen voor de enthousiaste zeiler samengesteld. Blijft u vooral ook onze website regelmatig in de gaten houden, er komen nog steeds reizen bij!

Friesland staat in 2018 in het teken van de Leeuwarden culturele hoofdstad. In het weekend van 26 - 27 - 28 januari vindt het openingsweekend plaats. Daarna vinden er het gehele jaar overal in de provincie culturele activiteiten plaats. Ook met onze schepen bieden we routes en arrangementen aan waar u één of meer activiteiten kunt bezoeken (bijv. de Tallships in Harlingen, de reuzen van Royal de Luxe, één of meerdere van de 11 fonteinen of één van de vele kunstprojecten). Houdt u ook wat dit betreft onze speciale pagina in de gaten voor ideeën of arrangementen - onze volgende nieuwsbrief bevat hierover alle informatie.

CH2018 logo