<< Terug

Gepubliceerd op 29 mei 2017
Uw familiedag op een traditioneel zeilschip

Zo’n familiedag is wat een vreemd fenomeen. Het is natuurlijk reuze gezellig om iedereen (of in ieder geval de meesten) weer eens te zien en alle verschillende generaties bij elkaar te hebben. Het organiseren van zo’n dag kan best wel eens lastig zijn, u kent dat vast wel. Gelukkig hebben wij een goed idee.

Uw familiedag op een traditioneel zeilschip organiseren is verreweg de beste optie! Het is voor iedereen genieten tijdens dit heerlijke dagje uit. Jong, oud en iedereen daar tussenin zal zich uitstekend vermaken. Tijdens het zeilen is er voor iedereen die daar zin in heeft de gelegenheid om mee te helpen het schip te varen – natuurlijk onder leiding van onze professionele crews.
 
Tussendoor kunnen jullie misschien lekker picknicken op een rustig plekje in Friesland, of in een stadje even de benen strekken. Wij helpen uw desgewenst graag bij het organiseren van een eventuele extra activiteit, zodat uw familiedag helemaal perfect is. Een tochtje met een snelle RIB speedboot, suppen of kanovaren, een museumbezoek of stadswandeling met gids, of zelfs leuke workshops aan boord behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Ter afsluiting kunt u de tocht verlengen met een gezellige barbecue voor de hele familie, om samen onder het genot van heerlijk eten en drinken terug te kijken op een geslaagde familiedag. Of maak er een meteen een familieweekend van!

Zoals u van ons gewend bent, helpen wij u graag persoonlijk verder. Neemt u gerust contact met ons op met al uw vragen over de familiedag.