<< Terug

Gepubliceerd op 17 december 2018

Wanneer u tijdens de komende feestdagen met familie of vrienden gezellig bij elkaar zit en plannen maakt voor het komende jaar, hebben wij nog een tip voor u! Gezellig een lang weekend aan boord van één van onze schepen. Tijdens het Paas- of tijdens het Pinksterweekend hebben we nog een aantal mogelijkheden. Een uitgelezen kans de gezelligheid van de feestdagen te herhalen.

U bent de hele dag actief bezig in de buitenlucht en geniet van het gezellige samenzijn, het ruisen van de wind in de zeilen en de opspattende golven. U helpt de bemanning bij het zeilen hijsen, overstag gaan, zwaarden bedienen en navigeren. Tegelijkertijd blijft er ook genoeg tijd voor een ontspannen praatje, een spelletje aan dek of een goed boek.

In de namiddag legt u aan in één van de gezellige havens en kunt u passagieren, of neemt u een hapje en drankje aan dek of in de gezellige salon.
Vanzelfsprekend zijn ook kinderen welkom aan boord. Zij kunnen bij nagenoeg alle handelingen aan dek meehelpen. Wanneer u ons voor afvaart het gewicht van de kinderen doorgeeft, zorgen wij voor de passende zwemvesten aan boord.

Zo bent u even weg van de dagelijkse beslommeringen heeft u weer echt tijd voor elkaar.

De beschikbaarheid vindt u op de scheepspagina's. Vanzelfsprekend kunt u ook contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!